Незабаром новий випуск “14+” - "Письменник - професія чи хобі"

Create: вт, 05/05/2020 - 00:00
Author: Petrenko
14 -письменник

Коли ви читаєте книжку, уявляєте, що то за людина її написала? Чим вона живе, як проводить вільний час? Якщо у неї є той вільний час. Вона руда, чорнява чи в перуці? Має друзів, ворогів чи взагалі тримається осторонь? Що їсть на сніданок і чи вміє готувати яєчню?
Про яєчню питання принципове. Бо ж погодьтесь, письменники видаються нам людьми непрактичними, якимись нетутешніми. Але які вони насправді? І хто такий письменник?
Нашого гостя ми про яєчню не питали, не встигли. Бо ж поки чекали на нього зі славного міста Львова, де він живе і творить, запитань назбирали купу. Та й після наших зйомок у нього ще була зустріч із читачами. Але якщо судити з його «Детективів в Артеку», «З Ейнштейном у рюкзаку» та інших книжок, то він і не таке вміє та може. Бо ж написане ним – то не суцільна вигадка, а прожите та пережите. Тим паче він… Хоча ні, без спойлерів.
Дивіться новий випуск проекту «14+» 9 травня, в суботу о 11:00. − про дитячого письменника Андрія Бачинського і самі робіть висновки: писати історії – це хобі чи професія.