М?ясо запечене
Пропону╓мо Вам почастувати сво╖х р╕дних та друз╕в запеченим м?ясом.
|
Вам знадобиться:
- 1,5 кг яловичини (м?якоть)
- 300 г соленого сала
- 2 морквини
- зелень петрушки та кропу
- часник
- майонез
- г╕рчиця
- спец╕╖
- с╕ль
|
|
|
|
Радимо взяти молоду яловичину, краще огузок. Спочатку пропуска╓мо через м?ясорубку сало, зелень ╕ часник. Шматок м?яса надр╕за╓мо та наповню╓мо меленим салом. Кладемо нар╕зану моркву та обережно закр╕плю╓мо кра╖. Обробля╓мо з ус╕х стор╕н спец╕ями та с╕ллю. М?ясо буде н╕жн╕шим ╕ при╓мн╕шим на смак, якщо його обробити майонезом ╕з г╕рчицею та потримати 1,5 ? 2 години у закритому посуд╕.
|
|
|
|
Загорта╓мо у фольгу ╕ зап╕ка╓мо близько двох з половиною годин (до готовност╕) при температур╕ 220 градус╕в. М?ясо, запечене у фольз╕, буде соковитим та збереже аромат прянощ╕в.
|
|
|
|
Ця страва обов?язково стане окрасою вашого святкового столу.
Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Дискус╕я
Ра╖са 21.04.2009 11:35:33
Дякую Оц╕нка 5
|
Поставте власну оцiнку цьому проекту:
(1) (2) (3) (4) (5)
Голосувати можна тiльки один раз. |
Результати оцiнки проекту: |
Голосiв: |
0 |
Рейтинг: |
0.0 |
|