Меживо з буряка
З овоч╕в укра╖нсько╖ кухн╕ найпочесн╕ше м╕сце пос╕да╓, безперечно, буряк, який можна вважати нашим нац╕ональним овочем. Пропону╓мо збагатити вашу кул╕нарну книгу п╕сних страв ще одним рецептом: меживо з буряка або ж бурякова ╕кра.
|
Вам знадобиться:
- буряк столовий - 2 шт.
- ог╕рок солоний - 1 шт.
- р╕пчаста цибуля - 2 шт.
- часник - 2-3 зубки
- томатний соус - 1 столова ложка
- с╕ль, спец╕╖ - за смаком.
|
|
|
|
Передовс╕м в╕дваримо ? в ?мундир╕? буряки (воду для варки сл╕д п╕дсолити (одна чайна ложка сол╕ на л╕тр води) ╕ додати трохи оцту). В╕дтак, старанно очистимо буряки ╕ перекрутимо на м?ясорубц╕ разом з ог╕рком.
|
|
|
|
Цибулю, др╕бно нар╕завши, злегка п╕дсмажу╓мо. Тепер до цибул╕ сл╕д додати перекручений буряк, томатний соус, с╕ль, перець ╕ гарно вим╕шати масу. Тушку╓мо страву десять?п?ятнадцять хвилин, вкинувши за п?ять хвилин до к╕нця лавровий листок. Тепер залишилось всипати подр╕бнений часник ╕ вимкнути плиту.
|
|
|
|
Накрите кришкою бурякове меживо залишмо постояти 1-2 години, поки буряк прохолоне.
Страва готова. ╥╖ бажано вживати як холодну закуску. Можна також по╓днувати з р╕зноман╕тними гарн╕рами.
Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Дискус╕я
елена 14.05.2008 19:23:02
мне понравилось,на мой вкус
|
Поставте власну оцiнку цьому проекту:
(1) (2) (3) (4) (5)
Голосувати можна тiльки один раз. |
Результати оцiнки проекту: |
Голосiв: |
0 |
Рейтинг: |
0.0 |
|