Головна сторінка / Проекти / Трапеза
Зараз в еф╕р╕ 11:35

23:45

Столиця козацької України (м. Глухів)

23:05

Місце під сонцем. Художник над морем ідей. Андрій Александрович-Дочевський

23:00

Молитва Небесним силам

22:35

Жінка з усміхненими очима, сурдопереклад

22:05

Земля заповідна. Чорнобиль, сурдопереклад

22:00

Молитва Ангелу-Хранителю

21:40

Літопис

21:20

Поводир

21:15

Територія добра

20:30

Розкажи нам, вулице! Вулиця Льва Толстого

20:20

Слово Пастиря

20:10

Вечір у Шишкиному лісі

20:00

Добре слово

19:55

Повість минулих літ

19:45

Закон Божий. Зняття з Хреста і поховання Спасителя

19:35

Територія добра

19:25

Літопис

19:00

Камо грядеши

18:25

Жертва (Сходження на Голгофу)

18:15

Закон Божий. Розп'яття і смерть Іісуса Христа

18:10

Територія добра

18:05

Лавра Небесна

18:00

Євангеліє на кожен день та думки Святителя

17:35

Житія святих. Преподобний Паїсій (Величковський)

17:00

Уроки богослов'я. Догматичне богослов'я

16:50

Літопис

16:40

День спасительних страждань

16:30

Закон Божий. Хресний шлях Іісуса Христа на Голгофу

16:25

Пісня Богородиці

16:15

День у Шишкиному лісі

16:10

Казки та історії

16:00

Добре слово

15:50

Образ доброчинності

15:45

Таїнство Євхаристії. Історія

15:20

Будьте здорові!

15:10

Територія добра

15:05

Літопис

15:00

Молитва про примноження любові

14:50

Трапеза

14:40

Спокута

14:00

Отец Антонин. Письма из Иерусалима

13:15

Місце під сонцем. Регент Олена Маєва

13:10

Велика П'ятниця

13:00

Закон Божий. Суд над Іісусом Христом перед Пілатом

12:50

Літопис

12:20

Доля одна на двох

12:15

Лавра Небесна

12:10

Територія добра

12:05

Образ доброчинності

12:00

Євангеліє на кожен день та думки Святителя

11:50

Дзвони Чорнобиля. Самосели

11:20

Зона (м. Прип'ять)

11:10

Слово Пастиря

11:00

Літопис

10:50

Дзвони Чорнобиля. Дорога до храму

10:20

Святині Поліського краю, сурдопереклад

10:05

Із присмаком полину, сурдопереклад

10:00

Лавра Небесна, сурдопереклад

09:35

Сувої Мертвого моря

09:30

Євангельські читання Страстей Христових

09:20

Закон Божий. Суд над Іісусом Христом перед первосвящениками іудейськими

09:15

День спасительних страждань

09:05

Територія добра

09:00

Молитва за мир в Україні

08:45

Закон Божий. Страсна седмиця. Велика п'ятниця

08:05

Уроки богослов'я. Патрологія

08:00

Євангеліє на кожен день та думки Святителя

07:45

Ранок у Шишкиному лісі

07:35

Добре слово

07:30

Хресна жертва

07:15

Духовні бесіди з професором О. І. Осиповим

07:05

Літопис

07:00

Молитва перед початком доброї справи

06:50

О. Архангельський Вірую

06:10

Храм Святого Георгія

06:05

Лавра Небесна

06:00

Молитва Оптинських старців

05:40

Автограф. Кіммерійська акварель (М. Волошин)

05:05

Собор Глинських старців

05:00

Молитва Отче наш

04:40

Житія святих. Апостол і євангеліст Матфей, сурдопереклад

04:00

Хотинська фортеця, сурдопереклад

03:25

Святогірська Успенська Лавра

03:20

Автограф. Музичні одкровення (Л. Бетховен)

03:00

Музей однієї вулиці (м. Київ, Андріївський узвіз)

02:50

Придумай себе Исландию

02:25

Історія одного музею

02:00

Зодчество

01:45

Ікона Казанської Божої Матері

01:05

Місце під сонцем. Леся Воронина

00:00

Безмовна проповідь

Каша рисова з фруктами

Пропону╓мо приготувати кашу за особливим рецептом та под╕лимося деякими кухарськими хитрощами. Занотовуйте рецепт рисово╖ каш╕ з фруктами, в╕домо╖ в народ╕ як „шарлотка”.

Вам знадобиться:

  • рис – 1 скл.
  • яблука – 3 шт.
  • родзинки – 0,5 скл.
  • гор╕хи – 0,5 скл.
  • мед – 2 ст. л.
  • цукор – 2 ст. л.
  • кориця – за смаком

Для шарлотки беремо б╕лий круглозернистий рис, в╕дварю╓мо його. Зварений рис промива╓мо один раз, щоб в╕н збер╕г в’язку консистенц╕ю. Яблука ╕ персики нар╕за╓мо тоненькими скибочками. Гор╕хи подр╕бню╓мо у блендер╕. Ц╕ ╕нгред╕╓нти додадуть смаку в╕всяному сн╕данку. Тепер нар╕за╓мо яблука, бажано соковит╕, тоненькими скибочками. Чим б╕льше соку вони в╕ддадуть рису, тим гармон╕йн╕шим буде смак шарлотки. А гор╕хи подр╕бню╓мо у блендер╕. У гарячий рис дода╓мо мед, родзинки, подр╕бнен╕ гор╕хи. Перем╕шу╓мо.

Тепер виклада╓мо в глиняну форму шарами яблука та рисовий фарш.

Ще один спос╕б зап╕кання рисово╖ шарлотки в яблуц╕. Вийма╓ться середина яблука, чайною ложечкою кладеться мед ╕ рисова маса.

Ставимо у духовку ╕ зап╕ка╓мо 30 хвилин при температур╕ 220 градус╕в.

От наша страва вже й готова. Можна запрошувати до столу родину. Смачного.
Ангела за трапезою!

Хронометраж: 05' 00"
Rss

Дискусія

Олекс╕й 15.12.2009 21:06:09
Смакота!!! Рекомендую вс╕м!!!

Залишити вiдгук

Ваше ім’я

Адреса вашої пошти *

Звідки ви *
Ваш вік *
Ваша освіта *

Текст повідомлення

 

* Поля, позначені зірочкою, обов'язкові для заповнення. Iнформація особистого характеру (електронна адреса, вік, освіта) публікуватися не будуть. Ця інформація потрібна нам для дослідження аудиторії каналу.

Поставте власну оцiнку цьому проекту:
(1)   (2)   (3)   (4)   (5)  
Голосувати можна тiльки один раз.
Результати оцiнки проекту:
Голосiв:0
Рейтинг:0.0