Головна сторінка / Проекти / Трапеза
Зараз в еф╕р╕ 16:22

23:05

Місце під сонцем. Роман Гриньків

23:00

Молитва Небесним силам

22:35

Варлаам Печерський - учень і предтеча, сурдопереклад

22:05

Один крок до великого служіння, сурдопереклад

22:00

Молитва Ангелу-Хранителю

21:45

Осінній сон

21:20

Подія. Митець. Глядач

21:15

Територія добра

21:00

Літопис

20:25

Будьте здорові!

20:20

Дивосвіт

20:10

Вечір у Шишкиному лісі

20:00

Добре слово

19:50

Повість минулих літ

19:45

Територія добра

19:40

Літопис

19:00

Літопис. Відлуння епох

18:50

Пісня Богородиці

18:30

Церква і суспільство

18:10

Я прийняв рішимість. Митрополит Костянтин (Дьяков)

18:05

Лавра Небесна

18:00

Євангеліє на кожен день та думки Святителя

17:50

Автограф. Мудрість старців (за Ф. Достоєвським)

17:45

Територія добра

17:30

Житія святих. Апостол і євангеліст Лука

17:00

Уроки богослов'я. Апологетика

16:55

Літопис

16:40

Косово: дві правди і одна істина

16:35

Повість минулих літ

16:25

День у Шишкиному лісі

16:20

Казки та історії

16:10

Добре слово

16:00

Дивосвіт

15:50

Образ доброчинності

15:20

Ілля Мечников. Герой і мученик науки

15:15

Територія добра

15:05

Літопис

15:00

Молитва про примноження любові

14:40

Православні храми України

14:00

Музичний світ династії Карабиців

13:35

Тріполі. Православне свідчення на зрізі часів

13:00

Олександр Шимко. Крок до здоров'я

12:50

Літопис

12:25

Ліван. Країна живої історії

12:20

Лавра Небесна

12:15

Територія добра

12:10

Образ доброчинності

12:05

Євангеліє на кожен день та думки Святителя

11:00

Розкажи нам, вулице! Мала Житомирська

10:55

Літопис

10:35

Собор через віки (Новомосковський Троїцький храм), сурдопереклад

10:05

Сон із дитинства. Незатоплена пам'ять, сурдопереклад

10:00

Лавра Небесна, сурдопереклад

09:35

Василь Григорович-Барський. Подорожні замітки. Свята Гора Афон

09:30

Територія добра

09:05

Йордан - річка життя

09:00

Молитва за мир в Україні

08:40

Дорога до храму. Вівтар

08:05

Уроки богослов'я. Літургіка

08:00

Євангеліє на кожен день та думки Святителя

07:45

Ранок у Шишкиному лісі

07:35

Добре слово

07:30

Дивосвіт

07:20

Варлаам. Обитель Усіх Святих (Греція, Метеори)

07:05

Літопис

07:00

Молитва перед початком доброї справи

06:50

Камерний хор Пектораль

06:10

Храм Святого Георгія

06:05

Лавра Небесна

06:00

Молитва Оптинських старців

05:20

Святогірська Успенська Лавра

05:05

Скит Пречистої

05:00

Молитва Отче наш

04:40

Метеори - скелі Божі (Греція), сурдопереклад

04:35

Ніч у храмі (Болгарія), сурдопереклад

04:15

Житія святих. Преподобний Феофіл, Христа ради юродивий, сурдопереклад

04:00

Межиріцький монастир, сурдопереклад

03:50

Форпост Православія на Галичині (Львівський Георгіївський храм)

03:40

Церковний етикет. Перший крок

03:30

Ансамбль Благовість

03:00

Грецьке місто у Криму

02:40

Царський дім вселенських учителів. Храм Трьох Cвятителів (м. Сімферополь)

02:10

Зоря українського театру Марія Заньковецька

02:00

Завжди вірний (м. Львів)

01:50

Храм на вокзалі (Київський Георгіївський храм)

01:40

Поезія неба

01:00

Місце під сонцем. Ольга Богомолець

00:50

Камерний хор Кредо. Достойно є

00:40

Місто миру. Іудейська війна (Єрусалим)

00:00

Високий замок Людмили Семикіної

Каша рисова з фруктами

Пропону╓мо приготувати кашу за особливим рецептом та под╕лимося деякими кухарськими хитрощами. Занотовуйте рецепт рисово╖ каш╕ з фруктами, в╕домо╖ в народ╕ як „шарлотка”.

Вам знадобиться:

  • рис – 1 скл.
  • яблука – 3 шт.
  • родзинки – 0,5 скл.
  • гор╕хи – 0,5 скл.
  • мед – 2 ст. л.
  • цукор – 2 ст. л.
  • кориця – за смаком

Для шарлотки беремо б╕лий круглозернистий рис, в╕дварю╓мо його. Зварений рис промива╓мо один раз, щоб в╕н збер╕г в’язку консистенц╕ю. Яблука ╕ персики нар╕за╓мо тоненькими скибочками. Гор╕хи подр╕бню╓мо у блендер╕. Ц╕ ╕нгред╕╓нти додадуть смаку в╕всяному сн╕данку. Тепер нар╕за╓мо яблука, бажано соковит╕, тоненькими скибочками. Чим б╕льше соку вони в╕ддадуть рису, тим гармон╕йн╕шим буде смак шарлотки. А гор╕хи подр╕бню╓мо у блендер╕. У гарячий рис дода╓мо мед, родзинки, подр╕бнен╕ гор╕хи. Перем╕шу╓мо.

Тепер виклада╓мо в глиняну форму шарами яблука та рисовий фарш.

Ще один спос╕б зап╕кання рисово╖ шарлотки в яблуц╕. Вийма╓ться середина яблука, чайною ложечкою кладеться мед ╕ рисова маса.

Ставимо у духовку ╕ зап╕ка╓мо 30 хвилин при температур╕ 220 градус╕в.

От наша страва вже й готова. Можна запрошувати до столу родину. Смачного.
Ангела за трапезою!

Хронометраж: 05' 00"
Rss

Дискусія

Олекс╕й 15.12.2009 21:06:09
Смакота!!! Рекомендую вс╕м!!!

Залишити вiдгук

Ваше ім’я

Адреса вашої пошти *

Звідки ви *
Ваш вік *
Ваша освіта *

Текст повідомлення

 

* Поля, позначені зірочкою, обов'язкові для заповнення. Iнформація особистого характеру (електронна адреса, вік, освіта) публікуватися не будуть. Ця інформація потрібна нам для дослідження аудиторії каналу.

Поставте власну оцiнку цьому проекту:
(1)   (2)   (3)   (4)   (5)  
Голосувати можна тiльки один раз.
Результати оцiнки проекту:
Голосiв:0
Рейтинг:0.0